Enkelt faktureringsprogram

gratis offertmallar


1. Offertmallar i PDF
2. Offertmallar i HTML
3. Offertmallar i Word (.dotx, .doc) / Google docs
4. Offertmallar i Excel (.xls) / Google sheets

1. Offertmallar i PDF:

offertmall OFFERTMALL (pdf)

2. Offertmallar i HTML:

offertmall hantverkare OFFERTMALL HANTVERKARE (html)

3. Offertmallar i Word (.dotx, .doc) / Google docs:

offertmall på engelska OFFERTMALL PÅ ENGELSKA (word) offertmall med rot avdrag OFFERTMALL MED ROT AVDRAG (word) enkel offertmall ENKEL OFFERTMALL (word) offertmall byggföretag OFFERTMALL BYGGFÖRETAG (word) bra offertmall BRA OFFERTMALL (word) snygg offertmall doc SNYGG OFFERTMALL DOC (word) offertmall elektriker OFFERTMALL ELEKTRIKER (word)

4. Offertmallar i Excel (.xls) / Google sheets:

offertmall xls OFFERTMALL XLS (excel) offertmall konsulttjänster OFFERTMALL KONSULTTJÄNSTER (excel) exempel på offertmall EXEMPEL PÅ OFFERTMALL (excel) offert städning mall OFFERT STÄDNING MALL (excel) offertmall tjänster OFFERTMALL TJÄNSTER (excel)

VÄLKOMMEN TILL VÅR SIDA MED GRATIS OFFERTMALLAR

Här kan du få 14 kostnadsfria offertmallar i formaten PDF, Excel, Word och Google docs/kalkylark. Alla mallar kan laddas ner, redigeras och anpassas efter tycke och smak.

Vad är en Offertmall?

En offertmall är en standardiserad offert-layout som innehåller information på ett lämpligt och strukturerat sätt. Offertmallen kan användas som ett referens när du skapar prisofferter. Vanligtvis ingår följande väsentliga delar i offertmallen:

Hur du skapar en offertmall

 1. 1. Välj en offertmall
 2. 2. Ladda ner den
 3. 3. Ersätt loggan
 4. 4. Skriv in dina företagsuppgifter

Hur du skapar en offertmall i Excel & Google Kalkylark

 1. 1. Välj en offertmall märkt “Excel / kalkylark“
 2. 2. Ladda ner den
 3. 3. Ersätt loggan
 4. 4. Skriv in dina företagsuppgifter

Hur du skapar en offertmall för Word & Google Docs

 1. 1. Välj en offertmall märkt “Word / docs“
 2. 2. Ladda ner den
 3. 3. Ersätt loggan
 4. 4. Skriv in dina företagsuppgifter

Vilken är den bästa kostnadsfria offertmallen?

Vi rekommenderar dig att använda vår kostnadsfria offertmall i PDF-format då det är vår mest populära offertmall. Det bästa sättet att skapa och hantera dina prisofferter är att använda vårt enkla offert- och faktureringsprogram. Alternativt kan du fylla i din offertmall manuellt med hjälp av en PDF-redigerare.

Fördelar med att använda sig av en professionell offertmall

En offert är ett professionellt sammanställt dokument som visar en beräkning av de totala kostnaderna för de tjänster du erbjuder dig att tillhandahålla.

Den är perfekt när du sänder en offert till dina potentiella kunder. Personer eller företag som är i behov av dina tjänster kommer överväga ditt offert eftersom det visar kostnadsförslaget för att använda sig av dina tjänster.

Istället för att utlova ett fantastiskt utfört jobb, skicka dina kunder en offert som ett är proaktivt steg som övertygar kunden om att du är redo att sätta igång att arbeta på deras projekt.

När det gäller en offert som ett juridiskt bindande dokument som anger ett avtal om en viss budget om kontraket genomförs blir denna giltig först när kunden har godkänt den. Därför är det viktigt att du använder dig av en professionell offertmall så att din potentiella kund får ett bra intryck av dina tjänster

Vad är utmärkande för en offertmall?

Alla sorters verksamheter behöver en professionell offertmall. Då kan du skicka kunden en beräkning av projektets kostnader eftersom offertmallen kan anpassas efter det sorts jobb du skickar ett offert om.

Här är de grundläggande faktorerna som utmärker en professionell offertmall:

Fördelar med att använda sig av en professionell offertmall

Här är de främsta anledningarna till att du bör använda dig av en offertmall. Letar du efter en offertmall till ditt företag? Vi har ett brett sortiment av professionella offertmallar för framgångsrika verksamheter:

1. Offertmallar i PDF
2. Offertmallar i HTML
3. Offertmallar i Word (.dotx, .doc) / Google docs
4. Offertmallar i Excel (.xls) / Google sheets